ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

PARSA ID ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΡΑΣΠΑΣ ΓΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΚΑΛΩΝ

PARSA ID ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΡΑΣΠΑΣ ΓΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΚΑΛΩΝ
ΝΕΟ
PARSA ID ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΡΑΣΠΑΣ ΓΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΚΑΛΩΝ
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κατασκευαστής: PARSΑ ΗΑΑR GΜΒΗ
  • Κωδικός Προϊόντος: 016005489
4.20€

PARSA Beauty Σειρά ID Care.

Ανταλλακτικά Ράσπας για αφαίρεση κάλων.

Η Ράσπα κάλων της PARSA για την περιποίηση των ποδιών είναι το ιδανικό εργαλείο για απαλό ράμφισμα κάλων και επίτευξη επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Απολαύστε την αποτελεσματικότητα της λίμας κάλων μας για περιποίηση ποδιών που αφήνει το δέρμα σας απαλό και ελαστικό.

Απαλή φροντίδα ποδιών: Πείτε αντίο στις στεγνές, σκασμένες φτέρνες:
Με τη λίμα κάλων μας μπορείτε να επιτύχετε απαλό δέρμα και να πείτε αντίο στις ξηρές, σκασμένες φτέρνες. Ζήστε την άνεση και την αυτοπεποίθηση που συνοδεύουν τα περιποιημένα και υγιή πόδια.
Πρακτικός Σχεδιασμός: Εύκολο στη χρήση για αποτελεσματική περιποίηση ποδιών:
Ο εργονομικός σχεδιασμός της λίμας κάλων μας επιτρέπει τον αβίαστο χειρισμό. Μετατρέψτε τη φροντίδα των ποδιών σε μια απλή και αποτελεσματική διαδικασία για την αφαίρεση των ενοχλητικών κάλων και τη βέλτιστη φροντίδα των ποδιών σας.
Ποιότητα από την PARSA - Για όμορφα, υγιή πόδια:
Εμπιστευτείτε την επωνυμία PARSA για πρώτης τάξεως προϊόντα περιποίησης ποδιών. Το αρχείο κάλων μας, μέρος της σειράς ID BY PARSA BEAUTY, εντυπωσιάζει με την ποιότητα και την απόδοσή του, ώστε να έχετε όμορφα και υγιή πόδια.

Ζήστε την επαγγελματική φροντίδα για τους κάλους με τη ράσπα κάλων PARSA - για ορατά αποτελέσματα και την ευεξία των ποδιών σας!

Προειδοποίηση: Χρησιμοποιήστε προσεκτικά σε ευαίσθητο δέρμα. Δεν είναι κατάλληλο για φλεγμονώδες ή ερεθισμένο δέρμα. Εάν έχετε κυκλοφορικά προβλήματα ή διαβήτη, φροντίστε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν τη χρήση.

Parsa Beauty Σειρά ID Care
Ο καθένας μας είναι διαφορετικός - το ίδιο και τα νύχια, το δέρμα και τα μαλλιά μας και οι ανάγκες τους. 
Επομένως, είναι απαραίτητο να προσαρμόσετε τη ρουτίνα φροντίδας στις δικές σας ανάγκες και να την προσαρμόσετε όπως απαιτείται για εσάς. Εξάλλου, το σώμα μας, άρα και οι ανάγκες του, αλλάζουν συνεχώς.
Η νέα σειρά εργαλείων ID Care της PARSA Beauty, δοκιμασμένη από ειδικούς, σας προσφέρει τέλεια προσαρμοσμένες λύσεις για τις διαφορετικές ειδικές ανάγκες σας - στην υψηλότερη ποιότητα.