ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Πολιτική Επιστροφών

  • Εάν έχετε λάβει email επιβεβαίωσης της αποστολής της παραγγελίας αυτό σημαίνει ότι η παραγγελία σας έχει ήδη παραληφθεί από την  εταιρία courier και δεν μπορεί να ακυρωθεί. Στην περίπτωση αυτή μπορείτε αμέσως μόλις παραλάβετε την παραγγελία σας να εκκινήσετε την διαδικασία επιστροφής.
  • Εάν δεν έχετε λάβει το email επιβεβαίωσης αποστολής της παραγγελίας σας μπορείτε να στείλετε email στο order@alphabeauty.gr με θέμα "Ακύρωση Παραγγελίας" αναγράφοντας τα στοιχεία της παραγγελίας σας.
     

Για την εξυπηρέτησή σας, το τμήμα ακυρώσεων&επιστροφών λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 με 17:00.
 

Για τις επιστροφές ισχύουν οι παρακάτω προϋποθέσεις :

- Ο καταναλωτής μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα της υπαναχώρησης 14 ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας του και να ζητήσει επιστροφή χρημάτων και όχι απαραίτητα νέα παραγγελία. 

- Ο καταναλωτής οφείλει να ενημερώσετε την εταιρεία εντός 14 ημερολογιακών ημερών και να επιστρέψετε το προϊόν το αργότερο εντός αυτών των 14 ημερών και εφόσον,

α) Η συσκευασία του προϊόντος να είναι ακέραιη χωρίς φθορές και σκισίματα

β) Το προϊόν δεν είναι αλλοιωμένο και δεν έχει δοκιμαστεί / χρησιμοποιηθεί

γ) Το προϊόν δεν έχει έρθει σε άμεση επαφή με το δέρμα.

δ) Το προϊόν βρίσκεται σε τέλεια/άριστη κατάσταση που να επιτρέπει την επαναπώλησή του και δεν έχει αποσυσκευαστεί (δεν έχει αφαιρεθεί το πλαστικό περιτύλιξης και βρίσκεται στην αρχική του κλειστή ή σφραγισμένη συσκευασία, με αξεσουάρ, οδηγίες, κλπ).

 Σε περίπτωση ειδών προσφοράς θα πρέπει να γίνει επιστροφή ολόκληρου του πακέτου.

Διαδικασία επιστροφών
Το προϊόν επιστρέφεται εντός 14 ημερολογιακών ημερών ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία:
Βήμα 1ο Επικοινωνείτε με την εξυπηρέτηση πελατών του Alpha Beauty στο 210 97 15 858 ή στο order@alphabeauty.gr και δηλώνετε το αίτημά σας για επιστροφή προϊόντος.
Βήμα 2ο Συσκευάζετε το προϊόν και εσωκλείετε και την απόδειξη αγοράς σε συσκευασία που εξασφαλίζει ότι το προϊόν θα φτάσει άθικτο στον προορισμό του.
Βήμα 3ο Αποστέλλετε το πακέτο στην παρακάτω διεύθυνση δηλώνοντας ότι πρόκειται για επιστροφή στο Ε-shop του Alpha Beauty. Εταιρεία: COSMETICS ALPHA BEAUTY E.E., Κλεάρχου 89, Άγιος Δημήτριος, 17343, Αθήνα Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 97 15 858

- Οφείλουμε να επιστρέψουμε τα χρήματα εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, η επιστροφή μπορεί να καθυστερήσει εάν δε λάβουμε άμεσα τα προϊόντα. Στα χρήματα που θα επιστραφούν πρέπει να περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής που πληρώθηκαν από τον καταναλωτή για την αγορά.

*Επιλέγετε την Speedex Courier ή την ELTA Courier για την επιστροφή των προϊόντων σας,.

 

Μεταφορικά έξοδα
Τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον αγοραστή.

- Σε περίπτωση υπαναχώρησης ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει με όποια courier επιθυμεί την παραγγελία του από τη στιγμή που ο ίδιος επιβαρύνεται τα έξοδα επιστροφής..

- Ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει με όποια courier επιθυμεί την παραγγελία του από τη στιγμή που ο ίδιος επιβαρύνεται τα έξοδα επιστροφής στην περίπτωση της υπαναχώρησης.

 

Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν την Alpha Beauty μόνο σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή μη συμμόρφωσης των παραδοθέντων προϊόντων σε συνάρτηση με την παραγγελία.

Επιστροφή Χρημάτων
Αφότου το προϊόν επιστραφεί σε μας θα ακολουθήσει σχετική αξιολόγηση και θα σας σταλεί αντίστοιχη ενημέρωση μέσω e-mail.

Εφόσον πληρούνται οι προδιαγραφές με βάση τους Όρους Επιστροφών, τα χρήματα επιστρέφονται κατά τον ίδιο τρόπο που έγινε η εξόφληση. Στην περίπτωση αντικαταβολής , τότε γίνεται κατάθεση στον λογαριασμό που θα μας υποδείξετε μέσω ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Σημαντικές Πληροφορίες
Για λόγους υγιεινής τα παρακάτω προϊόντα δεν επιστρέφονται:

Είδη μακιγιάζ & νυχιών, Αξεσουάρ & Εργαλεία Νυχιών & Μαλλιών, Προϊόντα Βαφής Μαλλιών, Αποσμητικά, Σετ / Εργαλεία Ξυρίσματος ατομικές μάσκες προστασίας.