ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

MICRO CELL 2000 STARTER KIT NAIL REPAIR /ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΝΥΧΙΩΝ

MICRO CELL 2000 STARTER KIT NAIL REPAIR /ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΝΥΧΙΩΝ
-25 %
MICRO CELL 2000 STARTER KIT NAIL REPAIR /ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΝΥΧΙΩΝ
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κατασκευαστής: MICRO CELL
  • Κωδικός Προϊόντος: 590023920
22.78€
30.37€

MICRO CELL 2000 STARTER KIT NAIL REPAIR /ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΝΥΧΙΩΝ

Σε ειδική τιμή προσφοράς: Η συσκευασία περιλαμβάνει το Nail Repair (βερνίκι θεραπείας νυχιών) και το Nail Repair Remοver (ξεβαφτικό χωρίς ασετόν). 

  • Θεραπεία νυχιών με ειδικό βερνίκι Microcell Nail Repair, σκληρυντικό νυχιών για εύθραυστα, μαλακά και κατεστραμμένα νύχια. Ενδυναμώνει και προστατεύει, προφυλάσσει από το σπάσιμο και το ξεφλούδισμα, ενισχύει την ανάπτυξή τους και ενεργοποιεί τη διαδικασία αναδόμησης των κυττάρων.
  • Το Nail Repair Remοver ειναι ασετόν, το οποίο δεν περιέχει ακετόνη και συνιστάται ακόμη και για τα πιο εύθραυστα νύχια. Αφαιρεί απαλά το ειδικό σκληρυντικό Nail Repair αλλά και οποιοδήποτε άλλο βερνίκι νυχιών, άμεσα και αποτελεσματικά χωρίς να αφήνει ίχνη και χωρίς να ερεθίζει την περιοχή γύρω και πάνω στα νύχια. Η χρήση του συνιστάται και για τα τεχνητά νύχια. 

Χρήση:

Ημέρα 1η: Απλώνετε μία στρώση από το βερνίκι σε καθαρά και στεγνά νύχια.

Ημέρα 2η: Απλώνετε άλλη μία στρώση.

Ημέρα 3η: Αφαιρείτε με το ειδικό ασετόν Micro Cell 2000 Nail Repair Remover.  

Επαναλαμβάνετε την ίδια ακριβώς διαδικασία ξεκινώντας την τέταρτη συνεχόμενη ημέρα. Τα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά από το δεύτερο ή τρίτο κύκλο εφαρμογής. Για ολοκληρωμένη θεραπεία είναι απαραίτητη η χρήση του Nail Repair για διάστημα δύο με τρεις συνεχόμενες εβδομάδες ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε άλλο βερνίκι νυχιών πάνω από το Nail Repair. Για να διατηρήσετε τα αποτελέσματα της θεραπείας μπορείτε  να χρησιμοποιείτε το Νail Repair τόσο σαν βάση για μανικιούρ όσο και πάνω από τα βερνίκια νυχιών, για περισσότερη λάμψη και διάρκεια.

Το Nail Repair περιέχει 2% φορμαλδεΰδη. Ενδείκνυται να κάνετε ένα μικρό τεστ ευαισθησίας πριν χρησιμοποιήσετε  το προϊόν δοκιμάζοντας το πάνω σε ένα νύχι. Εάν παρατηρήσετε οποιαδήποτε αλλεργική αντίδραση (π.χ. σε περίπτωση πολύ κατεστραμμένων νυχιών) διακόψτε την εφαρμογή του προϊόντος και συμβουλευτείτε  το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε τη θεραπεία. Για να προστατέψετε το δέρμα γύρω από τα νύχια καθώς και τις παρανυχίδες από την επαφή με το προϊόν απλώστε λίγη υδατική κρέμα χεριών πριν από κάθε χρήση.

Για πολύ ευαίσθητα νύχια η μετά από αφαίρεση ημιμόνιμο μανικιούρ  προτείνουμε να ξεκινήσετε την ίδια διαδικασία με το  NAIL REPAIR LIGHT & WHITE.

Επίσης σε περίπτωσεις αλεργειας και εγκυμοσύνης προτείνουμε το Nail Repair Green χωρίς φορμαλδεΰδη.

Τα δυο προϊόντα NAIL REPAIR LIGHT & WHITE και Nail Repair Green δεν έχουν το ίδιο αποτέλεσμα με το NAIL REPAIR

Ο συνδυασμός Nail Repair Remοver με το NAIL REPAIR η το NAIL REPAIR LIGHT & WHITE η το Nail Repair Green  δίνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα