ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

MICRO CELL 2000 NAIL REPAIR GREEN / ΣΚΛΗΡΥΝΤΙΚΟ ΝΥΧΙΩΝ 12ml

MICRO CELL 2000 NAIL REPAIR GREEN / ΣΚΛΗΡΥΝΤΙΚΟ ΝΥΧΙΩΝ 12ml
-19 %
MICRO CELL 2000 NAIL REPAIR GREEN / ΣΚΛΗΡΥΝΤΙΚΟ ΝΥΧΙΩΝ 12ml
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κατασκευαστής: MICRO CELL
  • Κωδικός Προϊόντος: 590023375
15.67€
19.31€

MICRO CELL 2000 NAIL REPAIR GREEN / ΣΚΛΗΡΥΝΤΙΚΟ ΝΥΧΙΩΝ 12ml

Nail Repair Green Microcell. Θεραπεία για τα νύχια. Χωρίς φορμαλδεΰδη. Ειδικό βερνίκι, σκληρυντικό νυχιών  για τα εύθραυστα, μαλακά και κατεστραμμένα νύχια. Ενδυναμώνει και προστατεύει, προφυλάσσει από το σπάσιμο και το ξεφλούδισμα, ενισχύει την ανάπτυξή τους και ενεργοποιεί τη διαδικασία αναδόμησης των κυττάρων.

Χρήση:

Ημέρα 1η: Απλώνετε μία στρώση από το βερνίκι σε καθαρά και στεγνά νύχια.

Ημέρα 2η: Απλώνετε άλλη μία στρώση.

Ημέρα 3η: Αφαιρείτε με το ειδικό ασετόν Micro Cell 2000 Nail Repair Remover. Επαναλαμβάνετε την ίδια ακριβώς διαδικασία ξεκινώντας την τέταρτη συνεχόμενη ημέρα. Τα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά από το δεύτερο ή τρίτο κύκλο εφαρμογής. Για ολοκληρωμένη θεραπεία είναι απαραίτητη η χρήση του Nail Vital για διάστημα ενός ή δύο συνεχόμενων μηνών ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε άλλο βερνίκι νυχιών πάνω από το Nail Repair. Για να διατηρήσετε τα αποτελέσματα της θεραπείας μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Νail Repair τόσο σαν βάση για μανικιούρ όσο και πάνω από τα βερνίκια νυχιών με χρώμα, για περισσότερη λάμψη στα νύχια.

Ενδείκνυται να κάνετε ένα μικρό τεστ ευαισθησίας πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν δοκιμάζοντας το πάνω σε ένα νύχι. Εάν παρατηρήσετε οποιαδήποτε αλλεργική αντίδραση (π.χ. σε περίπτωση πολύ κατεστραμμένων νυχιών) διακόψτε την εφαρμογή του προϊόντος και συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε τη θεραπεία.

Tips: Για να προστατέψετε το δέρμα γύρω από τα νύχια καθώς και τις παρανυχίδες από την επαφή με το προϊόν απλώστε λίγη υδατική κρέμα χεριών πριν από κάθε χρήση.