Ποια γυναίκα δεν απασχολεί η περιποίηση προσώπου. Είναι πλέον καθημερινή ανάγκη και σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας.

 

Παρακάτω σας προτείνουμε προϊόντα για την σωστή περιποίηση των ευαίσθητων και λιπαρών επιδερμίδων αλλά και γενικότερα πράγματα που δεν πρέπει να παραλείπεις.

 

Καθαρισμός προσώπου πρωί και βράδυ. ιδίως το βράδυ που το δέρμα έχει υποστεί μεγάλη ταλαιπωρία.

Χρησιμοποίησε το τζελ καθαρισμού της Alkmene Tea Tree Oil , όπου καθαρίζει απαλά τους ρύπους και το make up.

Το αιθέριο έλαιο Tea Tree Oil καταπολεμά και αποτρέπει τους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες.

Απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα και απορροφούνται εύκολα οι κρέμες.

 

Στη συνέχεια βάλε την τονωτική λοσιόν Alkmene facial tonic. Αναζωογονεί, καθαρίζει επιπλέον και είναι στυπτική. Η βιταμίνη Β3, η αλλαντοϊνη και το Panthenol κάνουν το δέρμα να αισθανθεί άμεσα καθαρό και απαλό.

Τέλος εφάρμοσε ενυδατική κρέμα προσώπου

  • για το πρωί: την Alkmene Tea Tree Oil face day cream, η οποία παρέχει αποτελεσματική πρόληψη κατά των ρύπων του δέρματος. Απορροφάται γρήγορα λόγω της ελαφριάς υφής.
  • για το βράδυ: την Binella Hydro Marine cream για αναζωογόνηση και ενύδατωση. Δημιουργεί ένα προστατευτικό φράγμα στην επιδερμίδα και προλαμβάνει τον περαιτέρω σχηματισμό των ρυτίδων.

Μην παραλείπεις να βάζεις κρέμα για τα μάτια και ντεκολτέ. Περιοχές που καταστρέφονται σε μεγαλύτερο βάθος και πιο συχνά.H συχνή χρήση χαρίζει ελαστικότητα και σύσφιξη.

-Κρέμα λαιμού & ντεκολτέUltra Messo Lift Deluxe Throat cream τονωτική αντιρυτιδική κρέμα με πρωτείνες μεταξιού που αναδομούν τον ιστό του δέρματος.Εξομαλύνει και βελτιώνει την δομή του δέρματος και εξαφανίζει τις μικρές ρυτίδες.

-Κρέμα ματιών: Λειαντική κρέμα ματιών Binella Dermagetic Caviar για την επιβαρυμένη περιοχή των ματιών που βελτιώνει τον μεταβολισμό και την δραστηριότητα των κυττάρων.

2 φορές την εβδομάδα χρησιμοποίησε μάσκα προσώπου

Σας προτείνουμε την Aldo face mask για βαθύ καθαρισμό με θαλάσσια λάσπη και μαγνήσιο. Το δέρμα καθαρίζεται εντατικά και η κυκλοφορία βελτιώνεται. Απλώστε την και αφήστε την να δράσει έως 10 λεπτά. Αφαιρέστε με χλιαρό νερό.

 

Μην ξεχνάς

  • Χρησιμοποιήσε αντί για τα δάχτυλα ένα βουρτσάκι καθαρισμού προσώπου το αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο.
  • Χρησιμοποιησε καθαρές πετσέτες για το πρόσωπο λόγω μικροβίων και μολύνσεων.
  • Να πίνεις πολύ νερό για ενυδάτωση. Το νερό προσφέρει υγρασία στο δέρμα μας από μέσα προς τα έξω. Η κατανάλωση τουλάχιστον 1,5 λίτρου νερού κάθε μέρα (ανάλογα τον άνθρωπο) είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας.
  • Να μην καπνίζεις γιατί αφυδατώνει και θαμπώνει το δέρμα.
  • Να τρως όσο γίνεται ξηρούς καρπούς  γιατί είναι εξαίρετες πηγές μεταλλικών ιχνοστοιχείων,  που παρότι έχουν υψηλή θερμιδική αξία, είναι πλούσια σε κάλιο, μαγνήσιο, σίδηρο, ψευδάργυρο, χαλκό και σελήνιο, που έχουν αντιοξειδωτικές και κατ’ επέκταση αντιγηραντικές ιδιότητες
  • Να κοιμάσαι τουλάχιστον 7 ώρες για να ανανεώνονται τα κύτταρα
  • Να μην αγχώνεσαι γιατι το στρες επιβαρύνει την διαδικασία γήρανσης.