Θεραπεία αναζωογόνησης σώματος από το abbeauty!

Μεταμόρφωσε το μπάνιο σου σε ναό αναζωογόνησης και ευεξίας. Είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσεις αυτήν την ατμόσφαιρα αρκεί να αφιερώσεις 30 λεπτά. Απαραίτητο είναι ένα αφρόλουτρο με τροπικό άρωμα λουλουδιών, ροδοπέταλα και άλατα μπάνιου.Για μεγαλύτερη χαλάρωση, άναψε κεριά, βάλε μουσική και βυθίσου στον πλούσιο αφρό.

 

Αρχαία Κινέζική θεραπεία αναζωογόνησης σώματος

Αν θέλεις να χαλαρώσεις να αναζωογονηθείς και να καλμάρεις τη νευρικότητα και την υπερένταση σου,κάνε μια φορά τη βδομάδα την αρχαία Κινέζικη θεραπεία αναζωογόνησης σώματος. Καθάρισε έτσι το δέρμα σου από τη μόλυνση του περιβάλλοντος και απόλαυσε την ευεξία ενός spa, χωρίς να το επισκεφθείς.

Γέμισε την μπανιέρα σου με ζεστό νερό, ρίξε μέσα ένα πλούσιο αφρόλουτρο με τροπικό άρωμα λουλουδιών, λίγες σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας ή χαμομηλιού και 1 φλιτζάνι λευκό κρασί.Εμείς δοκιμάσαμε το αφρόλουτρο με τροπικό άρωμα λουλουδιών το Mariella Rossi και σε προτρέπουμε να το δοκιμάσεις και εσύ.Γιατί το Mariella Rossi είναι ένα αφρόλουτρο που δίνει αίσθηση χαλάρωσης,φρεσκάδας, ενώ καθαρίζει απαλά το δέρμα.

Σειρά αφρόλουτρων Mariella Rossi  σε διάφορα αρώματα απ΄ όλο τον κόσμο. Africa Safari. Antartic ice, Edelweiss, Japan Blossom, Orient Magic.

Μια δεύτερη αλλά εξίσου καλή επιλογή είναι:Το ενυδατικό αφρόλουτρο Aldo Vandini Charming με ελαφριά υφή & υπέροχο άρωμα των φυτών λίλιουμ & πλουμέρια.Η αιθέρια μυρωδιά του αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις και αφυπνίζει σώμα και πνεύμα προσφέροντας παράλληλα μοναδική απαλότητα.Θα το βρεις και αυτό στο στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.abbeauty.com.

Στη συνέχεια…Σέρβιρε και ένα ποτήρι για εσένα, βυθίσου στο νερό, απόλαυσε το κρασί σου.Κλείσε τα μάτια και συγκέντρωσε την προσοχή σου σε κάθε μέρος του σώματος ξεχωριστά. Απόλαυσε τη μουσική που σε ηρεμεί και μείνε για 30 λεπτά. Θα ανακαλύψεις ότι νιώθεις γερή, δυνατή, όμορφή και χαρούμενη.

Ολοκλήρωσε την θεραπεία αναζωογόνησης σώματος,απλώνοντας μια κρέμα σώματος εντατικής θεραπείας για απαλό και λείο δέρμα.Μια καλή επιλογή είναι ένα body butter Fruttini με άρωμα passion fruit.

 

Η σειρά Fruttini θα σου προσφέρει το κατάλληλο προϊόν φροντίδας,με σκοπό να καλύψει όλες τις ανάγκες σου.Θα βρεις μια ποικιλία από γαλακτώματα & κρέμες σώματος, ντους, κρέμες χεριών και body spray.Τα φρουτώδη αρώματα από κεράσι, ακτινίδιο, καρπούζι, φράουλα, mango, passion fruit σου υπόσχονται μια ακαταμάχητη εμπειρία εντατικής θεραπείας.

Άφησε τον εαυτό σου να εμπνευστεί από την σειρά φροντίδας Fruttini ! Όλα τα προϊόντα βασίζονται σε υψηλής ποιότητας υλικά, είναι vegan και χωρίς paraben.

Πηγή:  http://beauty-secrets.gr