Πώς να αποκτήσετε λείο και βελούδινο σώμα

 

Τα μυστικά για την τέλεια απολέπιση σώματος

 

Νοιώθεις την επιδερμίδα σου θαμπή και άγρια; Θέλεις να αποκτήσεις ένα απαλό σώμα που θα αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στο άγγιγμα;

 

Το μυστικό είναι ένα: Απολέπιση! 

 

Η απολέπιση, το γνωστό peeling, είναι το Α και το Ω αν θέλεις να έχεις ένα νεανικό και περιποιημένο δέρμα.

Τα νεκρά κύτταρα που παραμένουν στην επιδερμίδα την κάνουν θαμπή και τραχιά. Όσο μεγαλώνουμε η διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων μειώνεται, οπότε επιβάλλεται συχνότερη απολέπιση. Τα απολεπιστικά προϊόντα βοηθούν την επιδερμίδα να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και να αναδείξει τη χαμένη λάμψη της.

Άλλωστε, σύμφωνα με τους ειδικούς, η απολέπιση συμβάλλει στη σωστή αιμάτωση, αλλά και στην αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου

 

Γι΄αυτό θα πρέπει 1 με 2 φορές την εβδομάδα να κάνετε scrub στο πρόσωπο και στο σώμα σας προκειμένου να διατηρείτε το δέρμα σας λαμπερό. 

Δεν χρειάζεται παρά να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας και το αποτέλεσμα θα σας  αποζημιώσει!

 

Πως όμως θα κάνετε απολέπιση;

 

Το πιο σωστό είναι να κάνετε την απολέπιση κατά τη διάρκεια του ντους.  Λένε μάλιστα ότι η καλύτερη ώρα για τη διαδικασία της απολέπισης

είναι το βράδυ , όχι μόνο γιατί δεν πρόκειται αργότερα να εκτεθείτε στον ήλιο αλλά γιατί τότε το προϊόν θα λειτουργήσει καλύτερα.

Το δέρμα πρέπει να είναι ενυδατωμένο πριν προχωρήσετε στην απολέπιση. Δε θα καταφέρετε να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, αν το δέρμα σας είναι στεγνό. Φροντίστε να βρέξετε καλά την επιδερμίδα σας με ένα σφουγγάρι ή με μια ειδική βούρτσα για απολέπιση.

 

 

Δοκιμάστε το γάντι μπάνιου  της Parsa. Με το γάντι μπάνιου δύο πλευρών πίλινγκ και μασάζ της Parsa δουλέψτε το σώμα μας με ομοιόμορφες και απαλές κυκλικές κινήσεις για τρία λεπτά, επιμένοντας στα πιο δύσκολα και σκληρά σημεία όπως τα γόνατα και αγκώνες ή οπουδήποτε έχει ανάγκη το σώμα σας περισσότερο.

 

Μην ξεχάσετε την περιοχή του λαιμού και της πλάτης, ενώ στο τέλος περάστε και λίγο τα χέρια σας από την πάνω μεριά της παλάμης. Στη συνέχεια, ξεβγάλετε με άφθονο χλιαρό νερό και συνεχίστε το ντους σας.

 

Δοκιμάστε  τη σειρά πίλινγκ σώματος της Fruttini  με άρωμα ακτινίδιο, πεπόνι και κεράσι. Είναι vegan. Για τους λάτρεις των εξωτικών φρούτων η Fruttini διαθέτει και το πίλινγκ σώματος με άρωμα mango.

 

Tα προϊόντα απολέπισης της Fruttini κυκλοφορούν σε συσκευασία των 200 ml.

 

Καθημερινά, ωστόσο  μπορείτε να κάνετε απολέπιση επιμένοντας και στα δύσκολα σημεία (γόνατα, αγκώνες).

 

Σε καμία περίπτωση μην κάνετε απολέπιση αν έχετε καεί από τον ήλιο, αν έχετε κάποιο δερματολογικό πρόβλημα ή πληγές. 

 

Για καλύτερα αποτελέσματα μετά την απολέπιση ενυδατώστε με μια κρέμα σώματος την επιδερμίδα σας (Fruttini body lotion).

 

 Η σειρά Fruttini σου προσφέρει το κατάλληλο προϊόν φροντίδας για κάθε μέρα και κάθε διάθεση, έτσι ώστε να μπορείς να εκφράσεις τις πολλαπλές όψεις σου.

Τα φρουτώδη αρώματα από κεράσι, ακτινίδιο, καρπούζι, φράουλα, mango, passion fruit υπόσχονται μια ακαταμάχητη εμπειρία εντατικής θεραπείας.

 

Η σειρά Fruttini περιλαμβάνει εκτός από τα peeling σώματος, αφρόλουτρα/ντους, γαλάκτωμα σώματος, κρέμα σώματος και bodyspray.

 

Θα τα βρείτε στo e-shop μας www.abbeauty.com  και σε επιλεγμένα  καταστήματα καλλυντικών

 

Blogger A beauty: Georgia Kandri