10 Ιουλίου 2017

 

 

Κοιτάξτε τον ήλιο «στα μάτια»

 

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την αντηλιακή προστασία και τα αντηλιακά

 

 

 Ο ήλιος είναι πηγή ζωής, καλή διάθεσης και σωστής ανάπτυξης του οργανισμού μας. Σε μια χώρα με 9 μήνες το χρόνο ηλιοφάνεια  είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε τους κανόνες ηλιοπροστασίας. Ειδικά, δε  το καλοκαίρι που  η έκθεση μας στον ήλιο είναι  συνεχής.Η υπεριώδης ακτινοβολία είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη, αφού μπορεί να προκαλέσει πρόωρη γήρανση του δέρματος,  βλάβες  στην όραση, αλλά και διάφορα καρκινώματα.

 

 Η προστασία του δέρματος μας από τον ήλιο κρίνεται απαραίτητη και γίνεται μόνο με τη χρήση αντηλιακών. Εκτός, λοιπόν, από τα  απαραίτητα γυαλιά ηλίου και καπέλο για την προστασία των ματιών μας, απαραίτητο είναι και  το αντηλιακό για την προστασία της  επιδερμίδας μας.

 

 Το ιδανικό αντηλιακό πρέπει να έχει δείκτη προστασίας πάνω από 20 και να είναι αδιάβροχο.

  • Χρησιμοποιείστε αρκετή ποσότητα αντηλιακού σε πρόσωπο και σώμα.
  • Επαναλάβετε τη διαδικασία αρκετές φορές, όσο συχνά γίνεται. Αν ανήκετε στις ευαίσθητες ομάδες αυξήστε περισσότερο τη συχνότητα και το δείκτη προστασίας. Αν είστε λάτρης των θαλάσσιων σπορ  ή ιδρώνετε, επαναλαμβάνετε τη χρήση του αντηλιακού συχνότερα από τον προβλεπόµενο χρόνο .
  • Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο µεταξύ 12-5 µ.µ., καθώς οι ακτίνες του ήλιου είναι πιο δυνατές και επικίνδυνες.
  • Χρησιμοποιείτε πάντα υψηλούς δείκτες προστασίας.
  • Πάντα να απλώνετε το αντηλιακό περίπου μισή πριν από την έκθεσή σας στον ήλιο για να προσφέρει την προστασία που υπόσχεται.
  • Προτιμήστε αδιάβροχα αντηλιακά ειδικά αν παραμένετε αρκετή ώρα μέσα στη θάλασσα ή την πίσινα.

Μην ξεχνάτε ότι κανένας δεν παραμένει ανεπηρέαστος από τον ήλιο. Ακόμα και οι άνθρωποι με σκούρα δέρματα που δεν καίγονται εύκολα, αφού έχει αποδειχθεί ότι και αυτοί εμφανίζουν βλάβες από τον ήλιο και δερματικές κακοήθειες.

Προτεραιότητα λοιπόν έχει η προστασία!

 

Αµέσως µετά έρχεται η απόλαυση στη χρήση των προϊόντων που χαρίζουν υγιές µαύρισµα.

Σας προτείνουμε την αντηλιακή σειρά της Dulgon για το πρόσωπο και το σώμα αλλά και το δροσιστικό γαλάκτωμα  της ίδιας εταιρείας για μετά τον ήλιο. 

 

Το  αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος Dulgon  κυκλοφορεί με δείκτη προστασίας SPF 20, 30, 50.  Πρόκειται για ένα αναζωογονητικό αντηλιακό γαλάκτωμα για το σώμα με ολοκληρωμένη προστασία. Προστατεύει το δέρμα από το εγκαύματα και την φωτογήρανση που προκαλείτε από  την ηλιακή έκθεση. Είναι αδιάβροχο,  ελαφρύ, με απαλή υφή , δεν κολλάει και απορροφάται γρήγορα.  Κυκλοφορεί και σε πρακτικό μπουκάλι με αντλία (σπρέι) για εύκολη εφαρμογή με δείκτη προστασίας 20,30 SPF

Επίσης, το αντηλιακό προσώπου είναι το πιο βασικό προϊόν που πρέπει να έχετε μαζί σας όλο το καλοκαίρι διότι δεν πρέπει να το χρησιμοποιείται μόνο όταν βρίσκεστε στην παραλία αλλά κάθε μέρα από τη στιγμή που βγαίνετε από το σπίτι.

 

Η αντηλιακή κρέμα προσώπου Dulgon με δείκτη προστασίας 30SPF προσφέρει άμεση προστασία. Το Dulgon Sun Cream με την βέλτιστη ισορροπία της UVA/UVB αντηλιακής ακτινοβολίας  παρέχει άμεση προστασία από το έγκαυμα και την πρόωρη φωτογήρανση. Η ειδική φόρμουλα ενυδατώνει το δέρμα κατά την διάρκεια του μπάνιου. Εκτός από το πρόσωπο εφαρμόστε στον λαιμό και το ντεκολτέ.

Ιδανικό για τα ευαίσθητα δέρματα και δέρματα ευπαθή σε φωτοαλλεργίες, είναι το Dulgon Sensitive με υψηλό δείκτη προστασίας SPF 30, που  προστατεύει από την UVA/UVB ηλιακή ακτινοβολία. Η απαλή υφή του γαλακτώματος ενυδατώνει εντατικά το δέρμα. Ελαφρύ, δεν κολλάει και απορροφάται γρήγορα. Αδιάβροχο.

 

Αφού κάνετε ένα ντους και αποµακρύνετε το αλάτι και τα υπολείμματα των αντηλιακών, απλώστε το δροσιστικό γαλάκτωμα για μετά τον ήλιο Dulgon Cooling After Sun  με Aloe Vera  (γαλάκτωμα η spray)

 

Η σειρά αντηλιακών Dulgon εκτός από γαλάκτωμα περιλαμβάνει  και αδιάβροχα σπρέι με δείκτη προστασίας 30, 50 SPF.

 

Όλα τα προϊόντα θα τα βρείτε στo e-shop μας www.abbeauty.com  και  σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.

 

Καλές διακοπές με προστασία Dulgon!

 

Beauty blogger A beauty: Georgia Kandri