Tα ευτυχισμένα κορίτσια είναι τα ομορφότερα!

 

Η Audrey Hepburn συνειδητοποίησε στη δεκαετία του '60 ότι η ευτυχία μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην ομορφιά της. Όποιος είναι ευτυχισμένος ακτινοβολεί προς τα έξω και έτσι φαίνεται πολύ πιο ελκυστικός για τους άλλους. Αλλά πώς καταφέρνει να το διατηρήσει;

 

Ο λαός της Δανίας είναι πεπεισμένος από μια πολύ ειδική συνταγή για την ευτυχία που την αποκαλούν "Hygge".

 

Ελεύθερα μεταφρασμένο σημαίνει "ζεστασιά" ή "ασφάλεια", που συνοψίζει αρκετά καλά τα μεμονωμένα συστατικά. Για να επιβραδύνετε τη ζωή σας, να ανάψετε ένα κερί στο σπίτι, διαβάστε ένα βιβλίο, περάστε χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά σας, βγείτε βόλτα στην εξοχή, γυμναστείτε, απολαύστε λιχουδιές, καθώς και απεριόριστη ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο είναι μερικοί από τους βασικούς παράγοντες του τρόπου ζωής του Hygge .

Απολαύστε και συνειδητοποιήστε τις στιγμές!

 

 

 

  

Παρόλο που αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά εφαρμόζεται συνειδητά σίγουρα είναι πολλά υποσχόμενο. Για εκείνους που απελευθερώνονται από τη φασαρία, το άγχος και οι την καθημερινότητα  θα είναι πιο ευτυχισμένοι μακροπρόθεσμα και επομένως πιο όμορφοι.

Ως εκ τούτου, η συμβουλή μας είναι: Χαρίστε στον εαυτό σας τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα μια βραδιά αναζωογόνησης μόνη σας ή με τους αγαπημένους σας.

Τι καλύτερο από ένα ωραίο, ζεστό μπάνιο και μια απολέπιση σώματος και στη συνέχεια μια θεραπεία για το πρόσωπο.

Οδηγίες DIY:

 

Απολέπιση σώματος καρύδας-μελιού

Αναμίξτε 200 γραμμάρια ελαίου καρύδας, 100 γραμμάρια καστανής ζάχαρης και 50 γραμμάρια μέλι.Εφαρμόστε στο δέρμα και τρίψτε απαλά με κυκλικές κινήσεις Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Μετά τη χρήση, να ξεπλύνετε καλά τα υπολείμματα.

 

 

 

Σοκολάτα Face Mask

Λιώστε 100 γραμμάρια μαύρης σοκολάτας και ανακατέψτε με μια κουταλιά της σούπας φυτικό έλαιο (όπως ηλιέλαιο ή αμυγδαλέλαιο). Αφου αναμυχθούν εφαρμόστε σε καθαρισμένο πρόσωπο. Μετά από 15 λεπτά, απλώς ξεπλένεται τη μάσκα με χλιαρό νερό.

 

 

 

 

Υπό αυτή την έννοια: Let’s hygge!

 

Ποιος ψάχνει το κατάλληλο σφουγγάρι ή γάντι απολέπισης σώματος ή προσώπου ή κάτι παρόμοιο ?...θα το βρείτε εδώ: Σώμα  -  Πρόσωπο

 

Πηγή: https://beauty.parsa.online/de/tipps-inspiration/hygge