Πρώτη φορά στον κόσμο: Το Konjac Clean & Peel
 

Απαλός καθαρισμός και φυσική απολέπιση σε ένα!

 

Όλοι γνωρίζουμε ότι το σφουγγάρι Konjak  είναι ένα φυσικό προϊόν το οποίο είναι ιδανικό για καθαρισμό του δέρματος.

Τώρα έχουμε αναπτύξει για εσάς  ένα φυσικό σφουγγάρι το οποίο φροντίζει εις διπλούν το δέρμα.

Το  Konjak Clean and Peeling!

 

 

Δυο διαφορετικές πλευρές. Η μία για απαλό καθαρισμό και η άλλη πλευρά για απαλή απολέπιση. Και τα δύο σε ένα μόνο προϊόν! 

 

Η ευαίσθητη πλευρά του σφουγγαριού είναι ιδανική για βαθύ καθαρισμό του δέρματος. Η δομημένη πλευρά με την προσθήκη λεπτών αλεσμένων κελυφών από καρυδιά παρέχει μια αποτελεσματική απολέπιση, η οποία φυσικά απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Το μασάζ διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα. Το σχήμα του σε «δάκρυ» επιτρέπει τον ακριβή καθαρισμό - ακόμη και στα δύσκολα σημεία του προσώπου.

Το απαλό σφουγγάρι προσώπου της Parsa παράγεται απο την ρίζα του φυτού Konjac, η οποία προέρχεται απο την Νοτιοανατολική Ασία και χρησιμοποιείτε για αξεσουάρ μασάζ προσώπου. Η ρίζα λόγω της δομής της είναι κατάλληλη για τον καθαρισμό του προσώπου.  

 

Ιδανικό για την φυσική περιποίηση στο σπίτι.

  • Απαλός & βαθύς καθαρισμός
  • Απαλή απολέπιση
  • Αποτοξινώνει το δέρμα και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα
  • Ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες
  • Αποτέλεσμα: καθαρό, λείο και απαλό δέρμα

 

Συμβουλή εφαρμογής:  Πριν τη χρήση κρατήστε το σφουγγάρι για 3 έως 5 λεπτά κάτω απο χλιαρό νερό. Αφήστε το να φουσκώσει και στη συνέχεια πιέστε το απαλά.Μέσω της πρόσληψης νερού το σφουγγάρι ξεδιπλώνει τον όγκο του και μεγαλώνει.

Στη συνέχεια καθαρίστε το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ με κυκλικές κινήσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με και χωρίς καθαριστικά προσώπου και σαπούνια

 

Διάρκεια ζωής έως 3 μήνες

 

 

 

Πηγή: parsabeauty.de tipps&inspiration