Πως θα σώσετε τα αφυδατωμένα σας μαλλιά γεμάτα ψαλίδα!

 

 

Οι συνθήκες που επικρατούν στις καλοκαιρινές διακοπές ο (ήλιος, ξηρός αέρας,υγρασία αλλά και το χλώριο της πισίνας,ταλαιπωρούν αρκετά τα μαλλιά.Ειδικά αν είναι βαμμένα,έχουν ανταύγειες,ή έχουν υποστεί κάποια τεχνική διαδικασία,(ίσιωμα,περμανάντ) η ταλαιπωρία είναι διπλή.Το αποτέλεσμά;Θαμπά και αφυδατωμένα μαλλιά γεμάτα ψαλίδα.

 

Για να το αποφύγουμε όλο αυτό κατά τη διάρκεια των διακοπών πρέπει, να χρησιμοποιούμε μια ειδική σειρά προστασίας για τα μαλλιά.Μια ειδική σειρά με θρεπτικά συστατικά,που δεν αφήνουν την τρίχα να αφυδατωθεί και να γίνει εύθραυστη.

Όμως ποτέ δεν είναι αργά!Ακόμα και το χειμώνα μετά το overdose του ήλιου και του αέρα,υπάρχουν ειδικά σαμπουάν και μάσκες ανάπλασης και θρέψης, που μπορούν να σώσουν τα αφυδατωμένα μαλλιά γεμάτα ψαλίδα.

Αν λοιπόν και τα δικά σας μαλλιά είναι αδύναμα, εύθραυστα με τάση για ψαλίδα βοηθήστε τα να αποκτήσουν υγιή όψη με απλές συμβουλές και «όπλα» τα κατάλληλα προϊόντα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σαμπουάν Diplona Professional nutrition

 

 1.Χρησιμοποιήστε σαμπουάν που θα περιποιηθούν τα μαλλιά σας και θα θωρακίσουν την τρίχα.Μια πολύ καλή επιλογή   είναι το νέο σαμπουάν Diplona Professional για εύθραυστα μαλλιά γεμάτα ψαλίδα. .Είναι ένα απαλό σαμπουάν με   ενυδατικά συστατικά που εισχωρούν στην καρδιά της τρίχας. Επανορθώνει, αναζωογονεί και επιδιορθώνει στη στιγμή τα   σπασίματα.Θρέφει τα μαλλιά και τα βοηθά να γίνουν πιο δυνατά ενώ χαρίζει λάμψη χωρίς να βαραίνει.

 2.Φροντίστε να επισκέπτεστε τακτικά, περίπου κάθε δύο μήνες, τον κομμωτή σας για να φρεσκάρει την κουπ σας.

 Έτσι, τα μαλλιά σας θα δείχνουν λαμπερά και υγιή.

 

 Μάσκα ανάπλασης Diplona Professional nutrition

 

 3.Ενυδατώστε τα με μια ειδική μάσκα μαλλιών και εφαρμόστε την τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα.Μια εξαιρετική   επιλογή είναι η μάσκα μαλλιών ανάπλασης Diplona Professional Repair για ξηρά και ταλαιπωρημένα   μαλλιά.Αναζωογονεί, δυναμώνει και ενυδατώνει την τρίχα αποτρέποντας την αφυδάτωση.Χαρίζει απαλότητα,   ελαστικότητα και μεταξένια λάμψη.

Χρήση: Λούζετε τα μαλλιά σας και τα σκουπίζετε με μια πετσέτα.Απλώνετε τη μάσκα και την αφήνετε να δράσει για 10′. Αφαιρείτε με άφθονο νερό.

4.Αποφεύγετε τα πιασμένα μαλλιά.Προτιμήστε χαλαρά χτενίσματα και όσο μπορείτε μην πιάνετε τα μαλλιά σας σε σφιχτά σινιόν και ponytails που ταλαιπωρούν την τρίχα. Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε ειδικά λαστιχάκια, τύπου σπιράλ, που τα προστατεύουν.

Οι παραπάνω συμβουλές και τα προϊόντα Diplona Professional που σας προτείνουμε θα σώσουν τα αφυδατωμένα σας μαλλιά γεμάτα ψαλίδα και θα τα κάνουν λαμπερά και υγιεί!

 

 

Πηγή: http://beauty-secrets.gr 

Varvara Liosi