Μύθος 1: Υγιή και λαμπερά μαλλιά με 100 βουρτσιές

 

Πολύ απλά, αυτό δεν συμβαίνει.

 

Το συχνό βούρτσισμα διεγείρει την κυκλοφορία του τριχωτού της κεφαλής και συνεπώς και την παραγωγή σμήγματος. Αν και τα μαλλιά μπορούν να λάμπουν, μια υπερβολική διέγερση των σμηγματογόνων αδένων μπορεί γρήγορα να οδηγήσει σε λιπαρά μαλλιά.

 

Συμπέρασμα: Το κανονικό βούρτσισμα είναι σημαντικό.

 

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας είναι η επιλογή της σωστής βούρτσας, όπου εάν  η ποιότητα είναι κακή και τα μαλλιά είναι κατεστραμμένα, τότε τα καταστρέφουμε. Οι βούρτσες με φυσικές τρίχες είναι ιδανικές και πιο μαλακές για τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής.

 

Σας προτείνουμε της βούρτσες της Parsa απο καθαρές τρίχες αγριογούρουνου εμπλουτισμένες με κερατίνη.

 

 

 

 Μύθος 2: Το συχνό κούρεμα επιτρέπει την ταχύτερη ανάπτυξη των μαλλιών.

 

Θα ήταν ωραίο - αλλά δυστυχώς λάθος.

 

Το κόψιμο των μαλλιών δεν έχει καμία επίδραση στην ανάπτυξη των τριχών. Μόνο η ρίζα των μαλλιών είναι υπεύθυνη γι 'αυτό και δεν οφείλετε στο κόψιμο. Ωστόσο, με το τακτικό κούρεμα των άκρων, η τρίχα είναι υγιής και δεν σπάει τόσο γρήγορα. Οι καλά περιποιημένες άκρες μπορούν να βοηθήσουν τα μαλλιά να φαίνονται πλούσια και υγιή, πράγμα που μπορεί να έχει βοηθήσει τον συγκεκριμένο μύθο να υφίσταται για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα

 

 

 

Μύθος 3: Το συχνό λούσιμο κάνει τα μαλλιά λιπαρά

 

Και αυτός δεν είναι παρά ένας ευρέως διαδεδομένος μύθος.

 

Τα λιπαρά μαλλιά εξαρτώνται κυρίως από την παραγωγή σμήγματος του τριχωτού της κεφαλής και αυτό μπορεί να επηρεαστεί από διάφορους παράγοντες.

 

Για παράδειγμα: εσφαλμένα προϊόντα φροντίδας, κακή διατροφή, ορμονικές αλλαγές κατά την εφηβεία ή την εγκυμοσύνη και γενετική προδιάθεση.

 

Όταν χτενίζετε τα μαλλιά, το λίπος διανέμεται από το τριχωτό της κεφαλής στα μαλλιά και τα κάνει "λιπαρά".

 

Τα σαμπουάν με φυσικά συστατικά από δεντρολίβανο, φασκόμηλο ή χαμομήλι μπορούν να βοηθήσουν. Αποκαθιστούν την ισορροπία του λίπους του τριχωτού της κεφαλής και τα καταπραΰνει.

 

Σας προτείνουμε το σαμπουάν της Alkmene με χαμομήλι 

 

Δείτε παρακάτω σχετικά προϊόντα 

 

 

Πηγή: http://www.parsa-beauty.com/de